Ga naar de inhoud

E-mailadres verwijderen

Als u uw e-mailadres wilt verwijderen kan dit via het hostingpakket. Hiervoor zult u op uw hostingpakket moeten inloggen, hoe u dit doet kunt u in dit artikel bekijken. Eenmaal ingelogd kan het zijn dat u als reseller bent ingelogd of dat u meerdere domeinen onder één hostingaccount heeft zitten. Hoe u naar het juiste domein navigeert kun u in dit artikel teruglezen.

Navigeren naar e-mailadressen #

Nu u bent ingelogd op het juiste domein ziet u op de pagina een knop om naar de E-mail Manager te gaan. Vervolgens verschijnt er een optie om de verschillende E-mail Accounts te bekijken. Door op E-mail Accounts te klikken gaat u naar deze pagina.

E-mailadres verwijderen #

U ziet vervolgens een overzicht van alle e-mailadressen die al bestaan. U kunt vervolgens voor het e-mailadres / de e-mailadressen die u wilt verwijderen een vinkje zetten. Vervolgens ziet u een menu boven de e-mailadressen verschijnen. U kunt vervolgens de geselecteerde e-mailadressen verwijderen door op de knop Delete te drukken.

E-mailadres verwijderen menu

Er verschijnt vervolgens een popup waarin bevestigd moet worden dat u inderdaad de geselecteerde e-mailadressen wilt verwijderen. Laat hierbij het vinkje bij de optie Clean Forwarders aan staan. Als u deze uitzet kan het gebeuren dat e-mail dat werd doorgstuurd naar uw e-mailadres nu naar een niet bestaand e-mailadres wordt doorgestuurd. Inden u inderdaad het geselecteerde account wilt verwijderen kunt u dit bevestigen met de knop Delete.

E-mailadres verwijderen popup