Ga naar de inhoud

E-mailadres wijzigen

Als u uw e-mailadres wilt wijzigen kan dit via het hostingpakket. Hiervoor zult u op uw hostingpakket moeten inloggen, hoe u dit doet kunt u in dit artikel bekijken. Eenmaal ingelogd kan het zijn dat u als reseller bent ingelogd of dat u meerdere domeinen onder één hostingaccount heeft zitten. Hoe u naar het juiste domein navigeert kun u in dit artikel teruglezen.

Navigeren naar e-mailadressen #

Nu u bent ingelogd op het juiste domein ziet u op de pagina een knop om naar de E-mail Manager te gaan. Vervolgens verschijnt er een optie om de verschillende E-mail Accounts te bekijken. Door op E-mail Accounts te klikken gaat u naar deze pagina.

E-mailadres wijzigen #

U ziet vervolgens een overzicht van alle e-mailadressen die al bestaan. U zit vervolgens achter al uw e-mailadressen een + teken staan. Door daar op de klikken opent er een extra menu. Om vervolgens uw e-mailadres aan te passen klikt u op Change Password/Username.

Directadmin e-mailadres wachtwoord resetten menu

Er zal nu een pop-up openen waar u een ander e-mailadres kunt opgeven. Verander hiervoor de tekst die in het username veld staat. Het nieuwe wachtwoord slaat u vervolgens op met de save knop.

Directeadmin vergeten wachtwoord wijzigen popup

Als u applicaties / apparaten gebruikt waar u uw e-mail mee leest zal u ook hier het wachtwoord moeten veranderen. Vaak komt de applicatie vanzelf met een vraag om uw wachtwoord te updaten. Mocht dit niet het geval zijn bekijk dan de instellingen van uw applicatie / apparaat om de wachtwoord wijziging door te voeren.