Ga naar de inhoud

Als reseller inloggen op hostingpakket van uw klant

Als u bent ingelogd met een reseller account kunt u zonder opnieuw inloggen direct uw klanten beheren. Hiervoor moet er voor zorgen dat het Access Level op Reseller staat.

Directadmin Reseller Dropdown

Als reseller uw klanten beheren #

Vanuit het menu kunt u via Account Manager navigeren naar List Users. U krijgt vervolgens een lijst te zien van alle accounts waar u toegang tot heeft.

Directadmin Reseller Account Manager

Op de pagina met accounts kan vervolgens geklikt worden op de gebruikersnaam (Username) van het account dat je wilt beheren.

Directadmin reseller klantoverzicht

Op de pagina die vervolgens verschijnt kan worden ingelogd op het klantaccount met behulp van de groene knop rechts boven in het scherm Login As ….

Wisselen tussen klantaccounts #

Nu u bent ingelogd op een klantaccount verschijnt er een balk boven in beeld. Deze balk geeft aan als welke gebruiker er momenteel gewerkt wordt. Ook geeft deze balk de optie om direct als reseller andere klanten te beheren. Dit kan gedaan worden door in de Logged in as dropdown een andere gebruikersnaam te selecteren. Na selectie zal het systeem gelijk onder het andere account inloggen.

Directadmin reseller beheer menu

Uitloggen als klant #

Als u klaar bent met het werken in accounts van klanten kunt u weer terugschakelen naar uw eigen reseller account. Dit kan gedaan worden door op Logout te klikken in de eerder genoemde balk boven aan het scherm.