Ga naar de inhoud

Wisselen tussen domeinen hostingpakket

Soms zijn er meerde domeinen gekoppeld aan één hostingpakket. Bij wijzigingen is het dan belangrijk dat u dit doorvoert bij de juiste domeinnaam. Dit artikel beschrijft hoe u kunt wisselen tussen de verschillende domeinen van uw hostingpakket.

Nadat u bent ingelogd op uw hostingpakket kunt u als eindgebruiker of als reseller zijn ingelogd. U kunt herkennen of u bent ingelogd als reseller aan de Access Level dropdown rechts bovenaan Directadmin.

Directadmin Reseller Dropdown

Als u geen reseller bent ziet u hier een dropdown Domain staan met daarin de domeinen die zijn gekoppeld aan dit hostingpakket.

Directadmin wisselen domeinnamen hostingpakket eindgebruiker

Wisselen tussen domeinen hostingpakket #

Als er aan uw hostingpakket meerdere domeinnamen gekoppeld zijn kunt u wisselen met behulp van de Domain dropdown rechtsboven het Directadmin scherm. Als u hier een andere domeinnaam selecteert kunt u nu de instellingen voor de geselecteerde domeinnaam aanpassen.

Wisselen als reseller #

Aan uw eigen reseller account kunnen ook meerdere domeinen gekoppeld zijn. Als u de instellingen van één van deze domeinen wilt wijzigen moet u in de Access dropdown eerst de optie User selecteren. Vervolgens verschijnt er een tweede dropdown. In deze dropdown kunt u, net zoals een eindgebruiker, tussen de verschillende domeinen wisselen die zijn gekoppeld aan uw account.

Directadmin Directadmin wisselen domeinnamen hostingpakket reseller

U kunt als reseller daarnaast ook de instellingen van de domeinen van uw klanten aanpassen. Meer informatie over hoe u inlogd vanuit uw account op één van deze pakketten kunt u hier teruglezen.